Marketing

Het veilig versturen van breekbare producten

Ben jij trots eigenaar van een winkel of een webshop die voornamelijk handelt in breekbare producten? Dan is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. Op deze pagina zullen we namelijk in een artikel alles vertellen over hoe jij het beste breekbare producten kunt versturen naar je klanten zonder hier problemen mee te krijgen. Het is immers zonde als je een product verstuurd en het product in stukken bij je klant aankomt. Dit is niet prettig voor jezelf en niet voor de klant.

Verpakkingsmateriaal aanschaffen die geschikt is voor deze producten

Als eerst is het aan te raden om verpakkingsmateriaal aan te schaffen die bestemd is voor de producten die jij wilt versturen. Hierbij is het ook van belang dat er extra ruimte ter beschikking is voor opvulmaterialen zodat het product niet eenvoudig kapot gaat. Over het algemeen is het goed om te kiezen voor dozen die voorzien zijn van bubbeltjes plastic. Let op, het is wel goed om onderzoek te doen naar de materialen die jij wilt aanschaffen. Schaf jij namelijk iets verkeerds aan, dan snij je jezelf hiermee enorm mee in de vingers.

Verstuur jij veel producten? Schaf een luchtkussenmachine aan

Als jij vaak pakketjes verstuurd met breekbare producten erin, is het aan te raden om een luchtkussenmachine aan te schaffen. Met een luchtkussenmachine kun jij namelijk eenvoudig zelf materialen maken die ervoor zorgen dat je pakketjes dempend effect krijgen. Het voordeel hierbij is dat je dus niet continue afhankelijk bent van je leverancier of verpakkingen goed worden verstuurd. Wil jij meer weten over de luchtkussenmachine? Neem dan contact op met een specialist op dit gebied zodat je zeker weet dat je bent voorzien van alle noodzakelijke inforamtie omtrent dit gebied.

Het plakken van stickers met daarop: Breekbaar!

Als je besluit pakketjes te gaan versturen met breekbare artikelen, is het van belangt dat je altijd in voldoende mate aandacht besteed aan de breekbaarheid van het product. Als tip geven we mee om stickers te plakken. Door deze stickers kunnen bezorgers zien dat het gaat om breekbare producten waardoor er met meer zorg de verzending wordt gedaan. Plak je dit er niet op, dan kunnen bezorgers denken dat het gaat om een niet breekbaar product waardoor de kans bestaat dat er mee gegooid gaat worden. Dit wil je absoluut voorkomen en daarom is het aan te raden om een sticker op de doos te plakken.

Geef een reactie